LÖRDAG.

Stått lite tomt här i bloggen. Varit sjukskriven nu från skolan i 10 dagar så har mest bara vilat och tagit det väldigt lungt efter allt. Saknar faktiskt skolan och saknar klassen.
Igår gjorde jag och min fina Ida hemmagjord sushi. Är lite krångligt att få till dom där rullarna men resultatet blev ju super gott. Älskar sushi, så himla gott!
 
Tänkte ta och plugga lite körkortsteori ett tag och sedan tänkte jag dra mig mot götet för att möta min pojk. Så mystigt, saknar han så. Hoppas ni får en fortsatt fin helg!!

TORSDAG 3 OKTOBER.

Godmorgon!
Helt slut idag. Var uppe 5 igår morse för att vara på Sahlgrenska 7.15. Blev inglad direkt och fick speciella kläder och nålar och sånt där EKG på mig. Aldrig varit så rädd i hela mitt liv, tårarna bara rann när dom körde in mig i operationssalen. Som tur gav dom mig lungnande och smärttstillande. Dom lokalbedövde mig i ljumsken och 2 timmar senare var min hjärtoperation lyckad.
Kan ni förstå lyckan för mig att ha levt med ett medfött hjärtfel i snart 18 år och äntligen har fått bli av med skiten.
Har haft en extraledbana som gör att mitt hjärta slår snabba extraslag . Så är så glad för allt, att detta nu är borta. Och att jag fick så bra och goa läkare och sjuksköterskor som tog hand om mig, så gulliga!
Ska  nu vara sjukskriven 1 vecka och får knappt röra mig för ljumskens skull. Känner mig som en gubbe som knappt kan gå och röra mig. Hoppas ni får en fin torsdag, kramar!

RSS 2.0